Werkwijze Agri-SolarClean

Agri Solarclean maakt op voorhand een offerte voor de reiniging van de betreffende PV-installatie hierin wordt meegenomen de hoeveelheid zonnepalen of vierkante meters en het aantal velden of dakvlakken en hun bereikbaarheid. Verder is van belang hoever de afstand van de thuisbasis tot het werkadres is.

Na goedkeuring wordt er een termijn besproken wanneer de reinigingswerkzaamheden zullen plaatsvinden. Op de betreffende dag zullen wij vrije toegang willen hebben tot de locatie en de benodigde opstellingsplaatsen voor onze 4×4 vrachtwagenhoogwerker waarmee we een bereik tot een werkhoogte van 16 meter of een zijdelings bereik van 13 meter hebben.

Doormiddel van de hoogwerker wordt de reinigingsrobot op de PV-installaties geplaatst met een maximale dakhellingshoek van 25 graden, de twee zachte krasvrije nylon borstels van de robot worden continu besproeid met verwarmd osmosewater voor een optimaal reinigingsresultaat. Wij maken geen dus géén gebruik van chemische bijproducten die u zonnepanelen kunnen aantasten.

Na beëindiging van de reinigingswerkzaamheden kunt u weer profiteren van de extra energie opbrengst en de daarmee financiële voordelen voor U onderneming.

OFFERTE AANVRAGEN

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top