Werkwijze Agri-SolarClean

Agri Solarclean maakt op voorhand een offerte voor de reiniging van de betreffende PV-installatie hierin wordt meegenomen de hoeveelheid zonnepalen of vierkante meters en het aantal velden of dakvlakken en hun bereikbaarheid. Verder is van belang hoever de afstand van de thuisbasis tot de werkzaamheden zijn.

Na goedkeuring wordt er een termijn besproken wanneer de reinigingswerkzaamheden zullen plaatsvinden. Op de betreffende dag zullen wij vrije toegang willen hebben tot de locatie en de benodigde opstellingsplaatsen voor onze 4×4 vrachtwagenhoogwerker waarmee we een bereik tot een werkhoogte van 18 meter of een zijdelings bereik van 14 meter hebben vanaf de as van de vrachtwagen.

Indien wij autonoom kunnen werken zullen wij gelijk beginnen met onze werkzaamheden, dus wij hoeven niet in U bedrijfsruimtes te komen voor water of stroom voor onze werkzaamheden. Het enige waar U als klant voor moet zorgen is dat de installatie uitgeschakeld is op het moment van reinigen dit om mogelijke onveilige situaties te voorkomen van lekspanningen van de PV-installatie.

Doormiddel van de hoogwerker wordt de reinigingsrobot op de PV-installaties geplaatst met een maximale dakhellingshoek van 30 graden en kan dan gelijk aan het schoonmaken beginnen. De twee zachte krasvrije nylon borstels van de robot worden continu besproeid met verwarmd osmosewater voor een optimaal reinigingsresultaat. Wij maken geen gebruiken van chemische bijproducten indien het gebruikte osmosewater dat vrij is van bacteriën, kalk, chloor, zouten en metalen die U zonnepanelen kunnen aantasten de vervuiling snel los doet laten.

Na beëindiging van de reinigingswerkzaamheden kunt U weer de installatie inschakelen en profiteren van de extra energie opbrengst en de daarmee financiële voordelen voor U onderneming op jaarbasis.

OFFERTE AANVRAGEN

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo: Blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 623 646
Scroll naar top